VELIKA PODRŠKA ZA SRBIJU U MINHENU (VIDEO)

Fudbalska reprezentacija Srbije, večeras od 21:00 čas igra utakmicu trećeg kola Evropskog prvenstva u Njemačkoj, protiv selekcije Danske.
Nakon početnog poraza od Engleske i remija sa Slovencima, izabranici Dragana Stojkovića večeras imaju imperativ pobjede.

Srbija je poražena od Engleske sa 1:0, protiv Slovenije je odigrala 1:1 i time sačuvala nadu da preko Danske ode dalje. Mnogo je kalkulacija, a jedna je najvažnija – Orlovi moraju da idu na pobedu protiv Skandinavaca!

Navijači u crvenim dresovima, reprezentacije Srbije preplavili su čuveni minhenski Marienplatz. Počeli su da pristižu još od devet sati ujutru, punih 12 časova uoči utakmice i riješili da različitošću koja simbolizuje zajedništvo, oboje najpoznatiji minhenski trg.

Matienplatz, navijači Srbije

Da nisu izgubili veru, sugerisala je neprestana pjesma.

I pored nešto lošijih izdanja „orlova“ u prethodnim mečevima, pristalice tima Dragana Stojkovića očekuju sigurnu pobjedu i glasno navijanje.

Utakmica između Danske i Srbije počinje u 21:00 čas, a do tada je sigurno da će se ulicama bavarske prestonice prolamati pjesma navijača Srbije, a onda zajedno sa fudbalerima na čuvenoj Minhenskoj Areni odlučujuća borba prvenstva u Njemačkoj.

alianc arenadragan stojkovic piksievropsko prvenstvominhenreprezentacijasrbija
Comments (0)
Add Comment